Алексе Шантића 1

тел: 022/712-522 E-mail:info@domzdravljasid.org.rs

Новости

У НЕДЕЉУ 26.МАЈА НАСТАВАК АКЦИЈЕ БЕСПЛАТНИХ ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА- ПРВИ ПУТ И ФИЗИЈАТРИЈСКИ ПРЕГЛЕДИ ДЕЦЕ

Услед великог интересовања грађана, Министарство здравља у недељу, 26.маја, наставља акцију бесплатних превентивних прегледа, коју спроводи у циљу ране дијагностике и промоције превенције. Том приликом, у периоду од 8 до 17 часова, и у Дому здравља „Шид“ биће организовани физијатријски прегледи деце предшколског и школског узраста, којима ће бити прегледани кичма, стопала и целокупни локомоторни систем.

НЕДЕЉА ЗДРАВЉА УСТА И ЗУБА

Поводом обележавања Недеље здравља уста и зуба од 13. до 19. маја 2024. године, стоматолошка служба Дома здравља Шид је организовала три предавања (34 учесника) и две радионице (49 учесника) у ОШ „Сремски фронт“ Беркасово, ОШ „Вук Караџић“ Вашица, Илинци, Батровци и ОШ „Бранко Радичевић“ Гибарац.

У НЕДЕЉУ 19. МАЈА НАСТАВАК АКЦИЈЕ БЕСПЛАТНИХ ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА

Акција бесплатних превентивних прегледа, које спроводи Министарство здравља у циљу ране дијагностике и промоције превенције као најефикаснијег начина бриге о здрављу, биће настављена у недељу, 19. маја, од 8 до 17 часова, у више од 160 здравствених установа широм земље.

Дежурства током празника у ДЗ Шид

Обавештење о раду ДЗ Шид током предстојећих празника, организован је рад Служби у Дому здравља Шид према следећем распореду рада за предстојеће празнике од 01.05.2024. до 04.05.2024. године и 06.05.2024.године:

Гибарац - „Превенција карцинома грлића материце“

Служба поливалентне патронаже Дома здравља Шид 24.04.2024. године одржала је предавање на тему: „Превенција карцинома грлића материце“, у просторијама Удружења жена у Гибарцу.

"Март - месец борбе прозив рака" у ДЗ Шид

Поводом обележавања кампање „Март месец борбе против рака“ Дом здравља Шид је организовао бројне актиности. Одржана су три предавања - у просторијама „Удружења жена Марија“ у Шиду, „Удружење жена Адашевци“ и у Словачком дому у Шиду, на којима је присуствовало 27 жена.

informator

Последње