finansijski
konkursi
javne-nabavke
formulari
Аутор Дом здравља Шид Категорија: Савети лекара
Објављено 10 фебруар 2013
Штампа
1. Одредите датум када ћете оставити пушење и држите се њега. Водите рачуна о томе да тај датум не буде сувише далеко како за то време не бисте изгубили мотивацију за остављање пушења.

no smoking

2. Будите што више заузети како бисте имали што мање времена да мислите на цигарете. Уклоните из свог окружења све пепељаре, упаљаче и цигарете.
Опширније: Оставите пушење у пет корака
 
Аутор Дом здравља Шид Категорија: Новости
Објављено 05 децембар 2014
Штампа

delegacija-poljske

Захваљујући радовима које је финансирало Министарство спољних послова Републике Пољске, на Дечјем одељењу шидског Дома здравља обезбеђени су бољи услови рада. Прошле године су замењена улазна и унутрашња врата, а ове године и прозори, захваљујући иницијативи др Вање Гнип.

Опширније: Делегација амбасаде Р. Пољске у посети Шиду
 
Аутор Дом здравља Шид Категорија: Савети лекара
Објављено 10 фебруар 2013
Штампа
Хигијена руку је најјефтинија превентивна мера, а требало би да буде и културна навика свих. Редовно прање руку је добар и врло једноставан начин спречавања ширења многих заразних болести које се преносе нечистим рукама (од обичне прехладе, грипа, до инфективних пролива, заразне жутице). Руке треба прати млаком водом и сапуном. А деца треба да буду та која ће ово знање пренети и својим старијим укућанима.

pranje-ruku
Опширније: Зашто је важно прање руку
 
Аутор Дом здравља Шид Категорија: Новости
Објављено 16 април 2014
Штампа

Батровци, село са око 350 становника, има амбуланту али не и сталног лекара. Лекар долази једном недељно, што није довољно. Наиме, због контрола и прописивања лекова указује се потреба да лекар долази бар два пута у току недеље.

bazar-zdravlja-u-batrovcima

Опширније: Базар здравља у Батровцима
 
Тренутна страница:   Насловна